Uw prothese kapot, wat nu?

U bent van harte welkom bij ons voor alle soorten reparaties. Of het nu om een gewone prothese gaat, frame prothese, prothese op implantaten of klikgebit. Vaak kunnen wij de prothese zelfs direct voor u maken, maak u dus geen zorgen. U kunt dan onder het genot van een kopje koffie of thee, op uw reparatie wachten. Mocht het niet direct te maken zijn? Dan hebben wij professionals in huis die direct naar een passende oplossing kijken, samen met u.

Tips wanneer uw prothese kapot is.

Wij willen u graag adviseren om niet zelf uw prothese te gaan repareren. Vaak wilt men zelf een snelle reparatie uitvoeren met secondelijm. Wij raden dit echter erg ten strengste af. De secondelijm reageert op de kunststof van uw prothese. Dit kan erg nadelige gevolgen hebben. Door het zelf te lijmen kunnen de delen niet op de juiste manier aan elkaar gehecht zijn. Uw prothese heeft hierdoor nauwelijks of geen draagkracht meer. Ook kan de beet hierdoor veranderen en kunt u erg vervelende klachten krijgen.  Zo kunt u last krijgen van blaren of het niet meer goed op elkaar kunnen zetten van uw kaken. Hierdoor kunt u ook niet meer goed eten.

Ons advies: maak zo snel mogelijk een afspraak bij ons.

7/7 bereikbaar

Onze herstellingsafdeling staat op werkdagen, in de avonduren en zelfs in het weekend (indien mogelijk) voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen door te bellen of te mailen, in spoedgevallen adviseren wij altijd te bellen. Wij maken dan samen met u een afspraak. U kunt vaak dezelfde dag nog terecht bij ons.

Wij vragen wel een extra vergoeding voor de service die u in de avonduren en het weekend geboden wordt.

reparaties | TTL van Berkel (Tilburg)