Tanden bleken?

U bent welkom bij TTL van Berkel

Voor het bleken (= witter maken) van uw tanden en kiezen kunt u bij uw tandarts maar ook bij ons in de praktijk te Tilburg terecht. Vandaag de dag wordt de markt overspoeld met diverse bleektechnieken.

Mogelijkheid 1
In onze praktijk is bewust gekozen voor de thuisbleek methode onder toezicht van de tandarts. Deze methode is veilig en efficiënt. Veilig omdat we met een laag percentage bleekgel werken. Het bleken verloopt stapsgewijs m.b.v. persoonlijk aangemeten bleekmallen die u dagelijks (of ’s nachts) een aantal uren in doet.
Op het gebitsmodel van de patiënt worden de vlakken op de voorkant van de tanden met kunsthars 1 mm. dikker gemaakt. Op dit aangepaste model wordt in ons laboratorium een bleekmal vervaardigd van een zachte dieptrek plaat. De patiënt vult elke avond de vlakken in de bleekmal op met opalescence bleekgel en draagt de mal de gehele nacht gedurende ongeveer 10 dagen tot de tanden de gewenste kleur hebben bereikt. Soms moet deze behandeling na verloop van tijd (1-2 jaar) herhaald worden.

Mogelijkheid 2
In onze praktijk is het ook mogelijk door middel van een lamp uw tanden te bleken. Voordeel hiervan is dat het minder tijdrovend is en tegenwoordig met hetzelfde resultaat als thuisbleken. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Schrijf hier in en maak een afspraak